miercuri, 21 ianuarie 2009

Magda Ciumac inamicul numarul 1 al telespectatorilor?



Sunteti PRO sau CONTRA Magdei Ciumac?

Este o intrebare pe care multi si-o pun, dar raspunsul 100% nu il stie poate nimeni. Va invitam sa va da-ti o parere in sectiunea "Comentarii"

Cateva mesaje primite in aceasta seara

"ce inselatorie ?bai tomberonescule nu mai ai subiecte si inventezi ca sa faci emisiunea?oricum nu ai rezolvat nici un caz la otv asa ca te ai gandit sa regizezi un caz de la inceput la sfarsit.asapoate rezolvi macar pe asta pus de tine la cale.tu ai legat-o pe magda tu ai rapit-o.hoti de audienta inselatori mincinosi calomniatori .aia dupa 10 zile avea ungiile facute parul spalat.PUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE rau e cusuta cu ata alba.numai un prost va va crede,PUTEEEEE"

"Ordinara individa !!!"

"Cine dracu se crede ... asta ?? Aroganta, mincinoasa, nesimtita, proasta, gretoasa !! Cum dracu a ajuns ''asta'' o problema nationala ?? Sant oameni cu probleme mult mai grele in tara asta, dar se pare ca ticalosenia asteia a devenit problema prioritara pentru romani. Si cand mai vezi ca sant o geamada de lingai care-i sufla-n..."

10 comentarii:

  1. Eu o cred pe Magda...Nu vreau sa fac comentarii prea mult, dar aceasta Dana prietena Magdei e suspecta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. UITATI-VA PE INREGISTRARI CUM INDUCE IN EROARE DANA!!! CA ARE SCHIMBURI LUATE PT 3-4 ZILE, CA ARE IUBIT, CA ERA DESCHIS TV PE OTV, CA NU SUNT CHEILE LA LOCUL LOR...DE UNDE LE STIA LOCUL??? ATENTIE LA ACEASTA DANA!!! E POSIBIL SA FIE COMPLICELE LU TOLEA IN SENSUL CA E CEA CARE TREBUIA SA SE ASIGURE CA TOTUL E OK SI CA MAGDA NU E CREDIBILA!!! TE PUP MAGDA!!! MULT CURAJ!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. a facut bine tolea ca tea bagat aproape cu capu in tomberon .....aseara era pura inselatorie..cat teatru joaka magda....nici nu n cred ca a disparut iati dat niste bani mancare ca sa stea undeva la sorasa yo stiu .... inselatorie....Un sfat :"fiti ORIGINALI"

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietena magdei...ce sa zic aduceti toate stoarfele....de ce ???? credeti ca aveti audienta ....nici cand...mam plictisit...nu le mai aducetzi pe nici un dintre stoarfe(magda dana)

    RăspundețiȘtergere
  5. cum facea magda aseara hac hac nici lacrimi nu avea

    RăspundețiȘtergere
  6. inselatorie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pura inselatorie

    RăspundețiȘtergere
  7. e jenant ce ce se vb acolo..mai ales magda nu cred ca merita sa fie o mama ptr copilul ei tolea a iesit din schema nu se mai vb nimic de el

    RăspundețiȘtergere
  8. sa il dea magda la tel pe iubitul ei sa vedem ca are un barbat linga ea nu cred ca un barbat ar sta linga o asa femeie

    RăspundețiȘtergere
  9. normal ca e nebuna...nu stiu ce mai continuati povestea asta e penibila magda

    RăspundețiȘtergere
  10. eu o cred pe Magda...nu ar avea de ce sa minta mai ales ca era la mijloc custodia copilului ei pe care il iubeste foarte mult

    RăspundețiȘtergere