duminică, 18 ianuarie 2009

Dan Diaconescu


Dan Diaconescu este gazda celui mai de succes talk-show din Romania, cu audiente remarcabile. Dan Diaconescu Direct strange in fiecare seara milioane de oameni cu ochii pe OTV, deoarece doar OTV stie frate sa faca audienta.

Aici, pe blog oficial OTV puteti sa ne trimiteti mesaje in direct.

22 de comentarii:

  1. Dak o mai tzine tot asha cu magda diana tolea ... le fuge audienta printre degete

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stiti domnu` diaconescu ca sunteti idolul meu
    Ma uit in fiecare seara da ma cam plictisesc cu tolea magda ..tolea magda....diana

    RăspundețiȘtergere
  3. diaconescu magda si dana sunt cei mai mari excroci....magda a primit bani frumos de la diaconescu...ca de altfel nici un prost nu ar sta de seara de la 8 pana dim. la 6 ....magda in loc sa aiba grija de copilu ei umbla din creanga-n creanga

    RăspundețiȘtergere
  4. d-le dan diaconescu magda joaca teatru nu a fost rapita de tolea e o innscenare.magda are in suflet numarul 666.

    RăspundețiȘtergere
  5. pamela sufera de vedetism .nu am vazut o in viata mea

    RăspundețiȘtergere
  6. Aoleo, d-nul Diaconescu, iar trebuie sa suportam vedetismele acestei femei.Intelegeti ca nu schimbam programul doar pentru dvs. ca nu putem sa va parasim. E dezgustator si credeti-ma, dezamagitor.Nu puteti la infinit, sa va compromiteti ascultind minciuni de o evidenta nemaintilnita, iar dvs, nu-mi vine sa cred ca tolerati, fara sa luati nici o atitudine si o lasati voit sa va prosteasca, uitindu-se in ochii dvs, cu o nonsalanta nemaintilnita.
    Vedeti cum incepe cu alte scenarii, il introduce pe Tolea, afiseaza alte teorii ce contrazic totul, pentru ca sa poata sa inceapa o alta serie de minciuni, ca intr-un final sa ajunga la retragerea plingerii, singura varianta, pentru amindoi, cistigatoare. Si uite asa Magda o sa rida satisfacator si umilitor pentru dvs ca va jucat, din nou si pentru a cita oara.V-ati cladit cu prea mari eforturi,tot ceea ce ati facut si e pacat sa va injoseasca aceasta... nici nu-mi sa-i zic pe nume.Incercati sa abordati mai responsabil aceste discutii,
    daca tot o aduceti, pentru imaginea dvs.Sunteti singurul pe care-l pune intr-o imagine penibila.Parca v-ar fi facut vraji, cu Sidonia, ca numai stiu ce sa mai cred despre dvs.Nu a plecat nicaieri de acolo din bloc, Dl.Diaconescu.Este diabolica. Aceasta vecina, cum dracu a aparut tocmai acum, cind pina acum vorbea despre vecini ca niciodata nu au avut relatii bune cu ei, nu avea nici martori in proces, iar acum vine cu vecina (culmea!-cintareata)sa spuna ca e cea mai buna, ca o cunoaste de cind e lumea, s.a.m.d. si asta pentru ca numai are pe cine sa puna sa-i repare, chipurile, imaginea, pe care nu a avut-o nicodata. N-o vedeti cum ride de dvs. In mintea ei este cea mai mindra de ceea ce face cu dvs.Sunteti de compatimit.Nu se poate, va rog realizati.Daca prin absurd nu a stat la vecina, geanta a fost sigur acolo. Acolo a fugit si inainte de a venit pompierii si cind era televizorul aprins. E singura varianta de a nu o vedea nimeni. Dupa aia cind a vazut ca se ingroase gluma, probabil a gasit alte variante si a continuat. Va spune in fata, ca nu aveti nici o sansa de a o prinde, deci nu spune, ca nu aveti ce sa descoperiti ci clar ca nu o puteti prinde. Deci de aici incolo nu stiu ce mai discutati cu aceasta femeie. Ati trecut prin prea multe greutati sa ajungeti unde ati ajuns ca acum sa-si bata joc un personaj parca venit de pe alta lume. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. ATUNCI CAND TE CREZI REGE , VINE GARDA SA TE LEGE asa cum spunea Magda...cred ca i se va adeveri ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. o intrebare pt d-l Boc,toata lumea ii plange pe actori,dar alt tip de artisti nu sunt in tara asta?ex:artistii instrumentisti din opere si filarmonici,acesti oameni muncesc la instrument din clasa 1,plus cultura generala ,ridica prestigiul tarii in strainatate,si traiesc cu un salariu mediu de 1600 ron.vi se pare corect?

    RăspundețiȘtergere
  9. dle Dan Diaconescu daca vrei cumva sa ne rasucesti cutitu-n rana las-o balta..... daca crezi ca vei uita de unde-ai plecat si de noi cei care te-am ajutat mai bine veziti de emisiunea ta in direct...si nu ne da sperante desarte....ca suntem deja prea obositi si scarbiti de tot de atata trai bun

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa analizam CRIMA pe toate fatetele, sunt indicii CLARE CA ESTE CRIMA!
    1. Ce motiv o face pe vecina anonima sa laude aceasta familie a fanei? In scopul de a ne face sa credem ca Madalina era aceea care i-a cerut fanei sa faca rost de otrava?
    Ce calitate are vecina ca sa spuna ca "organele de ancheta sunt f.foarte bine informate" si ca cercetarile sunt pe "drumul bun"? Toti cunoscutii Madalinei STIU ca acest schizofrenic este foarte POSESIV si ca Madalina nu putea sa se duca nici la wc fara a fi insotita de el.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine a scris mesajele pe e-mailul de achizitionare otrava atat timp cat schizofrenicul o superviza la toate miscarile? Pe de alta parte “mesajul de adio” al Madalinei, care are foarte multe caractere scrise, tehnic nu se poate transmite; intelegem ca a fost scris pe telefonul sotului “indurerat”? Accesul pe e-mailul Madalinei il avea si acest schizofrenic.
    Aceasta anonima are accent MOLDOVENESC, eu banuiesc ca era foarte apropiata de familia sotului schizofrenic sau chiar mama lui.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ea spune:”organele de cercetare au protejat-o pe fana”(!!!!!!??????)
    Unde a fost domnul sot in noaptea crimei, cumva la aceasta fana? Ce fel de relatie era intre fana si firma de otravuri, nu cumva firmei de otravuri I se intocmeau actele de contabilitate de catre fana (economist la administratia financiara Ilfov)?
    Antecedentele familiale ale fanei -persoane bolnave de boli psihice grave. Dar uitati-va la ochii ei care TRADEAZA o persoana bolnava psihic si din cate am putut vedea la televizor nu cumva este si purtatoarea unor betesuguri fizice? Aceste persoane URASC DE MOARTE FIINTELE INGERESTI - cum a fost Madalina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce relatii are fana in lumea politicului (functionar public la Administratia Financiara).
    Atitudinea posesiva a sotului este vizibila chiar si dupa moartea Madalinei, scriindu-i pe cruce un nume necunoscut publicului.
    De ce a comunicat sotul schizofrenic un nume mai putin cunoscut al sotiei cand a chemat salvarea? Pentru ca daca ii spunea numele adevarat salvarea venea impreuna cu presa si procuratura si o gaseau pe Madalina intrr-o alta situatie; in acest fel pozitia Madalinei a fost modificata. In plus de la plecarea primei salvari pana la venirea celei de-a doua au mai sters ei si alte urme.

    RăspundețiȘtergere
  14. “Vecina anonima’ spune ca mama fanei ar fi recunoscut sticla cu otrava de la televizor. La ancheta sticla nu avea nici o inscriptie pe ea.
    Ea mai spune ca fana ar fi trimis sticla de sampanie in punga o data cu otrava si ar fi inmanat-o Madalinei. Sotul schizofrenic spune ca el ar fi consumat alcool –fiind in casa- in noaptea crimei .
    Madalina, pe de alta parte nu consuma alcool!!! Atunci de ce in stomacul ei s-a gasit si alcool dar ca nu ar fi mancat nimic de 2 zile? Daca ar fi fost otrava, i-ar fi ars stomacul in doi timpi si trei miscari!! Si nu numai stomacul ci si traheea, esofagul si totodata ar fi fost gasita in POZITIE CONTORSIONATA, ceea ce nu s-a constatat la procuratura, nici oamenii de la inmormantare nu au vazut-o chircita si nici vanata!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. In schimb a fost gasita de prima salvare intr-o balta de sange. Sangele de la cap nu se face asa dintr-o lovitura de peretii/podeaua apartamentului!! Sangele a fost provocat NUMAI PRIN LOVITURA puternica!!!
    A FOST CUMVA EXERSATA PE Madalina O PROCEDURA SATANICA ce se face de catre anumite secte sau de evreii care la luna noua o aplica cu sarg asupra crestinilor?
    Toate informatiile cu asa numitele incercari nereusite de suicid ale Mdalinei le avem NUMAI DE LA SOTUL “iubitor”.
    Nu a dovedit si nu are cum sa dovedeasca prin afirmatiile sale precum ca ar fi doctori de la spitalul Floreasca , care ar fi tratat-o sau care ar fi stiut de aceste incercari de suicid.
    Traumele de la accidentele din timpul copilariei nu AU NICI o REZONANTA NEGATIVA ASUPRAADALINEI! Este un fapt. Acestea pot fi intamplatoare sau chiar un efect de la o vrajitorie aplicata asupra familiei/copilului dar fara efectele expuse. Asta dovedeste inca o data ca sufletul Madalinei este cu totul special, este de sursa DIVINA. Iata si de ce a avut multi dusmani, multi “prieteni falsi” -inclusiv fana.

    RăspundețiȘtergere
  16. Depresia postnatala nu se manifesta decat in timp de 6 saptamani de la nasterea copilului si daca in acest timp Madalina nu a avut tulburari totul se desfasoara NORMAL. Aceasta afirmetie este VALABILA si DOVEDITA si prin prezenta ei in mod public. Cine insista in legatura ca ar fi avut “tulburari de la lauzie” ESTE DUS CU PLUTA.
    Psihologia in Romania este zero caci “specialistii psihologi” (cu diplome care nu au valoare) MULTI SUNT BOLNAVI NEDESCOPERITI.
    Despre madam Eniko: este violenta, mincinoasa, falsa, teatrala, plina de ura impotriva Madalinei. Sunt convinsa in sufletul meu ca accidentele de preinfarct facute de raposatul ei sot au fost determinate numai de magia facuta de ea ca sa scape in mod curat de el. In zilele noastre multe femei-pitipoance tinerele (nici mintea nu ne duce chiar la ce sunt ele in stare sa faca pentru sex si bani) recurg la magie neagra, distrug familii. Madama adopta tonul mieros cand ii spuneti “femeie frumoasa”. Rusine sa-I fie, nu valoreaza NIMIC!

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Roxana Popescu: este si a fost o profitoare si egoista. Niciodata nu s-a aplecat supra necazurilor Madalinei. Nu are nici un pic de rusine cand vorbeste despre Madalina si spune cu siguranta ca ea s-a sinucis.
    Sa vedem acum comportamentul “sotului indurerat”:
    -va rog sa cerectati filmul de la sala radio unde sicriul Madalinei era depus. La un moment dat tatal Madalinei se apleaca, ii vorbeste Madalinei si plange. ATENTIE! Aproape de tatal fetei era “sotul indurerat” si o sa auziti un MARAIT CIUDAT de la el . Eu il traduc : AMENINTARE, am in fata O CREATURA BOLNAVA. Tatal a trecut pe langa el. In aceste situatii parintii trebuiau sa se imbratiseze cu sotul, dar nu este asa. Apoi soacra care RADE si in spatele ei apare “sotul indurerat” ca o fantoma. MACABRII.
    Constitutia fizica a “sotului protector” este a unui om DEREGLAT HORMONAL la fel ca si fratele sau, sanii foarte dezvoltati. Mai mult, pana cand nu a gasit-o pe Madalina acesta nu a avut nici o relatie !! Sa intelegem ANORMALA, adica ori au fugit femeile de el de bun ce era, ori este homosexual, ori practica incestul cu mama lui, ori este foarte violent in intimidate.
    Apoi cine i-a asigurat IMUNITATEA sotului in fata procuraturii???????????

    RăspundețiȘtergere
  18. Vom asista CU SIGURANTA la multe piedici puse familiei Madalinei in dobandirea copilului (caci nu poti incredinta un copil tatalui bolnav real) si a bunurilor Madalinei.
    Ce ESTE FRAPANT PENTRU MINE: ca foarte putini SIMT falsitatea si periculozitatea acestei creaturi.
    Un om care este bolnav psihic (in literatura spirituala cat si medicina straveche care NU DA GRES) este posedat de spirite satanice. Cu alte cuvinte in medicina asta clasica si falsa se defineste ca fiind o PERSONALITATE MULTIPLA. La naiba!
    Unei astfel de persoane, CHARISMA ii este asigurata de spiritele satanice ce il poseda in timpi diferiti: stari de calm alternate cu plans prefacut, schimbare de VOCE, violenta verbala dar controlata. Ati vazut cu totii. El vrea sa se adreseze multor categorii de ignoranti (cu sau fara facultate) pentru a le induce ideile lui/fantasmele lui in minti. Este foarte periculos. Ca sa faci o exorcizare asupra unui posedat (bolnav psihic) NICIODATA NU TREBUIE FACUT CU VIOLENTA. Aceste practici sunt aplicate de biserica catolica, secte si satamism. O adevarata exorcizare consta in blandetea puterii mantrei sau rugaciunii, deci exista o intelepciune. Nu dai cu parul, nu gauresti capul persoanei.
    Ce s-a facut asupra Madalinei nu este decat “RITUAL SATANIC” si nu trebuia ei sa I se aplice ci sotului suferind si familiei lui.
    Apoi, cati oameni din aceasta lumen nu li s-au facut farmece cu legaturi de la mort? In Romania sunt peste 65%! Nu trebuie facuta nici o tragedie ci trebuie sa actionezi cu mijloacele populare – medicina ayurvedica, nu cu chinuirea presupusei persoane a fi posedata.
    Concluzie: sotul si familia lui sunt criminalii, impreuna cu fana , o femeie foarte periculoasa si trebuie sa plateasca din plin.

    RăspundețiȘtergere
  19. D-le.presedinte, am lasat 2 articole la saitul partidului si nu am primit niciun raspuns. Pote-mi raspunde si mie cineva

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma numesc Corbu Radu si reprezint filiala din fetesti-ialomita, am deschis-o la mine acasa.Vreau sa i-au legatura cu d-vs.Am deschis un blog si fac lobii pentru PP,am peste 700 de simpatizanti incrisi, cu cnp, cu tot ce trebe. Din acestia, cativa i-am inscris in adeziuni, cu copii de pe bi sau ci zilnic vin sa-i inscriu Vreau sa-mi dati o dezlegare ptr. aceasta activitate,deoarece lumea m-a intreaba cu ce drept le cer si copii de pe ci,bi.Va rog sa ma contactati pe urmatoarele adrese:http://pprfetesti wordpress.com;ID-constructorradu@yahuu.com sau tel.0243369545=0766467506 Corbu Radu va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunteti o plaga pentru societatea noastra!!! Sa va fie rusine!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunt roman am plecat din romania am 17 ani dar in romanai din cauza comunistului de basescu tinerii au ramas fara viitor daca veti ajunge la putere veti face ca si tinerii sa existe nu doar cei din jurul puteri ANDREI DIN TORINO

    RăspundețiȘtergere